top of page
Featured Posts

"det er alltid mulig å bli bedre" Tuftewear!


Tufte Wear ble grunnlagt av Olaf Tufte. En ordentlig fin fyr, bonde og olympisk mester fra Vestfold. Med mantraet «Det er alltid mulig å bli bedre» begynte Olaf å lage supermyke boxere til den hardt arbeidende mannen. Merket har kommet langt siden den tid, men mantraet står fortsatt like stødig.

Dette mantraet er det ikke vanskelig for NMT Ladies å støtte seg til, hverken som lag i idrett og i vårt forhold til medmennesker og omgivelser- vi er super happy med å ha Tufte med på laget.

NMT Ladies har naturen som sin idrettsarena og det sier seg selv at vi dermed forplikter oss til å ta vare på den arenaen og promotere gode hjelpere for natur og dyrevern. Her er Tufte tøffe i sin verdisetting og det setter vi stor pris på.

NMT Ladies og Tufte prøver å rydde det vi kan når vi trener ute i naturen og "plogger" oss vei mot en bedre naturopplevelse og renere verden.


Tufte og Bærekraft

Med fokus på miljøvennlige tekstiler har bambus alltid vært det viktigste råmaterialet for oss.

Bambus vokser fort, behøver ingen ekstra vanning foruten regnvann, heller ingen kjemikalier eller sprøytemidler. Kort fortalt er bambus skikkelig bra. Når vi bruker bomull i klærne våre er målet å bruke økologisk bomull, av god kvalitet. Noe vi anser som riktig og viktig med tanke på naturen.

Vi kan garantere at du aldri vil finne fleece av polyester i vårt sortiment.

Vi har gitt et løfte til oss selv og naturen at vi skal begrense bruken av plastfiber i klærne våre. Det betyr å kutte vanlige polyeseter- og fleeceprodukter. Polyesterfleece består av mikroplastfibre som løsner i vask og ved bruk, og forurenser havet og miljøet; Dette er ikke noe vi ønsker å bidra til. Resirkulert polyester er et bedre alternativ, ettersom det gir mindre forurensning av luft, vann og jord sammenliknet med ikke-resirkulert polyester. Det er hardt arbeid å lage bærekraftige tekstiler, men det føles veldig bra – og det gjør også våre produkter.

For å minimere mengden avfall og totalt eliminere bruken av plast lanserte vi nye pakninger i 2017 – laget kun ved bruk av papp. Omhyggelig brettet og 100 % resirkulerbare.


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page