top of page
Featured Posts

NORGE LEDER SAMMENLAGT! Halvveis i mesterskapet og alle vet hvem de Norske jentene er nå :-)

Hør hva jentene sier:

"Jaaaaaa! Vi er så fornøyd med konkurransen.

Veldig hyggelig, punktlig, god informasjon og ryddig hele veien.

Vi gir topp tilbakemelding til arrangøren.

Vi var ikke fornøyd med sprinten. Vi tapte bronsen med ca 1,2 sek. Vi mistet linja i det avgjørende topp partiet, men derfra og ned kjørte vi en rask og veldig god linje.

Heldigvis reiste vi oss raskt fra skuffelsen og la en god taktikk for starten uansett hvilken side vi måtte starte fra. Vi bygde videre på erfaringen fra fjorårets VM og Norge står nå som regjerende VM mestere i disiplinen head to head i både R6 og R4.

Det var ekstra morro å slå ut to lag som lå foran oss i ulike omganger og med start fra hver sin side. Og med broren til Ben Redic Fy Fasan jallende ut av speaker anlegget😂 Det ble det stemning av.

Vi er så stolte av å tilhøre 28 master damer som stiller i dette VM. Og vi er med å prege konkurransen."

Vi gratulerer jentene stort og feirer de med en bildekavalkade fra dagens prestasjoner.

2 disipliner er gjennomført, nå gjenstår slalom som går i morgen tidlig-live norsk tid fra kl 5 - det er 2 run som lagene skal igjennom der beste run blir tellende, og poengene her er viktige poeng å sanke. Lørdag er duket for downriver race, der det grunnet banens lengde kjøres flere runder med innlagt løp og bæring av båt i mellom. Dette er et nytt element som kan gi fordeler eller ulempe avhenging av hva lagene har trent på ...

Følg med videre du også, heia heia!

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page